Tanssin varhaiskasvatus

Järjestämme monipuolista tanssin opetusta eri ikäisille lapsille ja nuorille. Tanssin harrastaminen jaetaan varhaiskasvatukseen, perusopintoihin, syventäviin opintoihin ja ammatilliseen koulutukseen valmentaviin opintoihin.

Tanssin varhaiskasvatus on tarkoitettu 2–9-vuotiaille lapsille. Varhaiskasvatus on jaettu alle kouluikäisten tanskariryhmiin ja 7–9-vuotiaiden oppilaiden alkeisopintoihin. Tarjoamme myös opetusta poikaryhmissä (4-6-vuotiaat ja 7-9-vuotiaat). Oppilaat otetaan tunneille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tavoitteellinen tanssinopetus lähtee lapsen luontaisesta uteliaisuudesta ja aktiivisuudesta ilmaista itseään liikkkuen. Opetuksessa painotetaan luovuutta, luonnollista ilmaisua ja tanssin iloa. Perusopetukseeen valmentavien ryhmien opetus sisältää tanssitekniikan alkeita ja akrobatiaa. Tunneilla tutustutaan moniin eri tanssimuotoihin.

Tanssin varhaiskasvatukseen ilmoittaudutaan ilmoittautumisaikaan keväällä tai syksyllä. Oppilaat jaetaan ryhmiin iän perusteella ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 2-vuotiaiden taaperotanssiryhmät ovat perheryhmiä, joissa vanhempi on tunnilla mukana. 3-vuotiaiden ryhmässä aloittavan lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta kuluvana kalenterivuonna 1.8. mennessä.

Tanssin vastuuopettajat

Tanssiopisto:
Janita Rannisto, puhelimitse keskiviikkoisin klo 15.00-16.00, 040 6619176

Tanssin varhaiskasvatus:
Linda Kuha, puhelimitse keskiviikkoisin klo 18.30-19.30, 046 5729676

Vastuuopettajat muina aikoina tavoitettavissa sähköpostitse tai tekstiviestillä.

 

Tanssinopetus tapahtuu konservatorion tanssitiloissa Pyynikin trikoolla, os. Pyhäranta 7 D.
Vuoreksen tanskaritunnit pidetään Hokaus-päiväkodin salissa, Mäyränmäenkatu 2.
Lielahden tanskaritunnit pidetään Lielahden kirjaston Tuike-salissa.

Tanssin varhaiskasvatuksen (2-9-vuotiaat) lukujärjestys 2019-2020

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ryhmät toteutuvat, jos ilmoittautuneita on riittävästi.