Tanssin varhaiskasvatus

Järjestämme monipuolista tanssin opetusta eri ikäisille lapsille ja nuorille. Tanssin harrastaminen jaetaan varhaiskasvatukseen, perusopintoihin, syventäviin opintoihin ja ammatilliseen koulutukseen valmentaviin opintoihin.

Tanssin varhaiskasvatus on tarkoitettu 2–9-vuotiaille lapsille. Varhaiskasvatus on jaettu alle kouluikäisten tanskariryhmiin ja 7–9-vuotiaiden oppilaiden alkeisopintoihin. Tarjoamme myös opetusta poikaryhmässä. (Alkeet 7-9-vuotiaat). Oppilaat otetaan tunneille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tutustu tanssilajeihimme.

Tavoitteellinen tanssinopetus lähtee lapsen luontaisesta uteliaisuudesta ja aktiivisuudesta ilmaista itseään liikkkuen. Opetuksessa painotetaan luovuutta, luonnollista ilmaisua ja tanssin iloa. Perusopetukseeen valmentavien ryhmien opetus sisältää tanssitekniikan alkeita ja akrobatiaa. Tunneilla tutustutaan moniin eri tanssimuotoihin.

Tanssin varhaiskasvatukseen ilmoittaudutaan ilmoittautumisaikaan keväällä tai syksyllä. Oppilaat jaetaan ryhmiin iän perusteella ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 2-vuotiaiden taaperotanssiryhmät ovat perheryhmiä, joissa vanhempi on tunnilla mukana. 3-vuotiaiden ryhmässä aloittavan lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta kuluvana kalenterivuonna 1.8. mennessä.

Täältä voit lukea ohjeet, jotka koskevat tanssin varhaiskasvatuksen ryhmien pukeutumista: 
Tanssiopiston asut 2020-2021

Yhteystiedot:

Koulutussuunnittelija  
Anu Silvennoinen, p. 040 3564021 
Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampereenkonservatorio.fi 

Tanssinopetus tapahtuu konservatorion tanssitiloissa Pyynikin trikoolla, os. Pyhäranta 7 D, 2. krs.

Vuoreksen 
tanskaritunnit pidetään Vuoreksen päiväkodin salissa, Rautiolanrinne 2, Vuores-talossa.
Kulku Mäyrämäenkadun puolelta iltakäytön sisäänkäynnistä, seinässä lukee “Liikuntahalli”. 

Lielahden tanskaritunnit pidetään Lielahden kirjaston Tuike-salissa, Antti Possin kuja 1.  
Kulku Lielahden kirjaston kautta.