Tanssin varhaiskasvatus

Järjestämme monipuolista tanssin opetusta eri ikäisille lapsille ja nuorille. Tanssin harrastaminen jaetaan varhaiskasvatukseen, perusopintoihin, syventäviin opintoihin ja ammatilliseen koulutukseen valmentaviin opintoihin.

Tanssin varhaiskasvatus on tarkoitettu 2–9-vuotiaille lapsille. Varhaiskasvatus on jaettu alle kouluikäisten tanskariryhmiin ja 7–9-vuotiaiden oppilaiden alkeisopintoihin. Tarjoamme myös opetusta poikaryhmissä (4-6-vuotiaat ja 7-9-vuotiaat). Oppilaat otetaan tunneille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tavoitteellinen tanssinopetus lähtee lapsen luontaisesta uteliaisuudesta ja aktiivisuudesta ilmaista itseään liikkkuen. Opetuksessa painotetaan luovuutta, luonnollista ilmaisua ja tanssin iloa. Perusopetukseeen valmentavien ryhmien opetus sisältää tanssitekniikan alkeita ja akrobatiaa. Tunneilla tutustutaan moniin eri tanssimuotoihin.

Tanssin varhaiskasvatukseen ilmoittaudutaan ilmoittautumisaikaan keväällä tai syksyllä. Oppilaat jaetaan ryhmiin iän perusteella ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 2-vuotiaiden taaperotanssiryhmät ovat perheryhmiä, joissa vanhempi on tunnilla mukana. 3-vuotiaiden ryhmässä aloittavan lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta kuluvana kalenterivuonna 1.8. mennessä.

Tanssin vastuuopettajat

Tanssiopistovastaava
Janita Rannisto
040 6619176
Varhaiskasvatusvastaava
Linda Kuha
046 5729676
Soittoaika tiistaisin
klo 10-12

 

Tanssinopetus tapahtuu konservatorion tanssitiloissa Pyynikin trikoolla, os. Pyhäranta 7 D.
Hervannan tanskaritunnit pidetään Kisapuiston päiväkodin tiloissa, os. Teräskatu 1.
Lielahden tanskaritunnit pidetään Lielahden kirjaston Tuike-salissa.

Tanssin varhaiskasvatuksen (2-9-vuotiaat) lukujärjestys 2018-2019

Lapset 2018-2019 260918

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Ryhmät toteutuvat, jos ilmoittautuneita on riittävästi.