Tanssin varhaiskasvatus

Tanssin varhaiskasvatuksen oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodeksi 2020-2021:
– uusien oppilaiden ilmoittautuminen ryhmien vapaille paikoille
1.6.-14.6. & 10.-26.8.2020
Ilmoittautumislomake aukeaa 1.6. klo 15.00.


Järjestämme monipuolista tanssin opetusta eri ikäisille lapsille ja nuorille. Tanssin harrastaminen jaetaan varhaiskasvatukseen, perusopintoihin, syventäviin opintoihin ja ammatilliseen koulutukseen valmentaviin opintoihin.

Tanssin varhaiskasvatus on tarkoitettu 2–9-vuotiaille lapsille. Varhaiskasvatus on jaettu alle kouluikäisten tanskariryhmiin ja 7–9-vuotiaiden oppilaiden alkeisopintoihin. Tarjoamme myös opetusta poikaryhmissä (4-6-vuotiaat ja 7-9-vuotiaat). Oppilaat otetaan tunneille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tavoitteellinen tanssinopetus lähtee lapsen luontaisesta uteliaisuudesta ja aktiivisuudesta ilmaista itseään liikkkuen. Opetuksessa painotetaan luovuutta, luonnollista ilmaisua ja tanssin iloa. Perusopetukseeen valmentavien ryhmien opetus sisältää tanssitekniikan alkeita ja akrobatiaa. Tunneilla tutustutaan moniin eri tanssimuotoihin.

Tanssin varhaiskasvatukseen ilmoittaudutaan ilmoittautumisaikaan keväällä tai syksyllä. Oppilaat jaetaan ryhmiin iän perusteella ja ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 2-vuotiaiden taaperotanssiryhmät ovat perheryhmiä, joissa vanhempi on tunnilla mukana. 3-vuotiaiden ryhmässä aloittavan lapsen tulee olla täyttänyt 3 vuotta kuluvana kalenterivuonna 1.8. mennessä.

Tanssin vastuuopettajat

Tanssiopisto:
Janita Rannisto, puhelimitse keskiviikkoisin klo 15.00-16.00,
040 6619176

Tanssin varhaiskasvatus:
Anu Silvennoinen, puhelimitse tiistaisin klo 10.00-12.00, 
0403564021

Vastuuopettajat muina aikoina tavoitettavissa sähköpostitse (etunimi.sukunimi @ tampereenkonservatorio.fi) tai tekstiviestillä.

Tanssinopetus tapahtuu konservatorion tanssitiloissa Pyynikin trikoolla, os. Pyhäranta 7 D.
Vuoreksen tanskaritunnit pidetään Hokaus-päiväkodin salissa, Mäyränmäenkatu 2.
Lielahden tanskaritunnit pidetään Lielahden kirjaston Tuike-salissa.