Tanssinopettajat

Russell Adamson
Russell on kouluttautunut The Placen London Contemporary Dance Schoolissa ja useiden kansainvälisesti tunnettujen opettajien ja koreografien johdolla Englannissa ja Yhdysvalloissa. Russell on opettanut Tampereen konservatoriolla vuodesta 2007 tanssin ammattiopiskelijoita ja 2013 alkaen myös tanssiopistolaisia. Russell tunnetaan fyysisenä tanssijana ja opettajana, joka on myös tehnyt useita koreografioita Suomessa ja ulkomailla.

Maija Hoisko
Maija on tamperelainen koreografi, joka on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi koreografin koulutusohjelmasta Teatterikorkeakoulusta. Lisäksi hänen opintoihin kuuluvat tanssijan koulutus Turun konservatoriossa ja Danshögskolanissa Tukholmassa. Maija on opettanut myös Turun konservatorion ammatillisessa tanssijakoulutuksessa ja vuodesta 2012 Tampereen konservatoriolla.

Linda Kuha
Koulutukseltaan tanssinopettaja AMK. Valmistuttuaan OAMK:n tanssinopettajakoulutuksesta Linda on työskennellyt mm. Belgiassa. Siellä hän sai vaikutteita Danscompagnie Lunessa, jossa hän tanssi kaksi vuotta. Opettamisen lisäksi hän toimi tanssin suunnittelijan ja tanssivastaavan virassa taidekasvatusjärjestö MOOSSissa. Linda suoritti siellä Mooss-metodiikka koulutuksen, joka sopii kaikkeen taidekasvatukseen tähdäten oman luovuuden ja ilmaisun kehittämiseen ja taiteen kokemisen ja ymmärtämisen opettamiseen. Metodiikan kulmakiviä ovat opetuksen haasteellisuuden määrittäminen, vapauden ja vastuun vuoropuhelu sekä turvallinen oppimisympäristö.

Petra Porspakka
Koulutukseltaan tanssinopettaja AMK. Toiminut Tampereella päätoimisena tanssinopettajana vuodesta 2005 ja akatemian opettajana vuodesta 2013. Petra opettaa tanssiopistossa balettia ja nykytanssia. Lisäksi hän opettaa balettia konservatorion tanssin ammattiopiskelijoille. Petra on tanssinut useissa tanssiteoksissa ja musikaaleissa sekä tehnyt menestyksekkäästi koreografioita oppilasryhmilleen.

Janita Rannisto
Koulutukseltaan tanssinopettaja AMK ja fysioterapeutti AMK. Toiminut Tampereen konservatorion tanssinopettajana vuodesta 2010. Janita opettaa tanssiopistossa jazzia ja kehonhuoltoa. Lisäksi Janita vastaa tanssin ammattiopiskelijoiden tanssivalmennuksesta. Janita on toiminut myös vuosia tanssijana Hot Club -showtanssiryhmässä.

Miika Riekkinen
Koulutukseltaan tanssinopettaja AMK ja tanssitaiteen maisteri. Toiminut Tampereen konservatorion tanssin lehtorina vuodesta 2005. Hoitaa tanssiopistovastaavan ja 2. asteen tanssijan koulutusohjelmavastaavan tehtäviä. Miika opettaa lähinnä tanssin ammattiopiskelijoita ja Tampereen ammattikorkeakoulun musiikkiteatteriopiskelijoita. Miika on tanssinut myös useissa musikaaleissa eripuolilla Suomea.

Anu Silvennoinen
Anu on tamperelainen tanssinopettaja ja tanssitaiteilija. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta ja tanssinopettajaksi Tukholman Dans och Cirkushögskolanista.
Anu on toiminut tanssinopettajana eri tahoilla 2000-luvun alusta lähtien ja toiminut tanssin vapaalla kentällä mm. tanssijana, koreografina sekä tuotannollisissa tehtävissä. Hän on eri projektien puitteissa vienyt tanssitaidetta myös mm. päiväkoteihin, kouluihin ja vanhainkoteihin.

Maiju Virkkunen
Maiju on valmistunut OAMK:n tanssinopettajakoulutuksesta keväällä 2008 suuntautumisvaihtoehtona klassinen baletti. Lisäksi hänen koulutukseensa on kuulunut opiskelu Västra Nylands Folkhögskolassa Karjaalla ja Vysoka Skola Muzickyh Umenissa Slovakiassa. Maiju on opettanut useita eri tanssilajeja ja monenikäisiä oppilaita vuodesta 2005 alkaen. Lisäksi hän on toiminut Pohjois-Karjalan Tanssiopiston toiminnanjohtajana vuosina 2009-2012. Maiju on tehnyt koreografioita mm. musikaaleihin, näytelmiin, konsertteihin ja oopperaan.