Tanssin valmennusvuosi

Haluatko kehittää taitojasi tanssitaiteessa? Oletko ajatellut tulevaisuutta tanssijana, koreografina tai tanssinopettajana? Tampereen konservatorion ammatillisiin opintoihin valmentavat (AV) opinnot saattavat olla juuri se ponnahduslauta, jonka avulla pääset eteenpäin tanssin ammattiopintojen pariin.
Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittää taitoja tanssijana ja valmentautua alan ammatillisen koulutuksen pääsykokeisiin. Opiskelet valintasi mukaan nykytanssia, showtanssia sekä balettia juuri sinulle valitussa tasoryhmässä kokeneiden ja ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Osallistut tanssijana erilaisiin produktioihin ja saat esiintymiskokemusta runsaasti vuoden aikana. Opintoihin kuuluu myös kehontuntemus sekä mahdollisuus työstää ja esittää omia koreografioita.
Tampereen konservatorion AV opinnot suorittaneet ovat sijoittuneet hyvin tanssin ammatillisiin koulutuksiin.
Opinnot toteutuvat ilta- ja viikonloppuopetuksena ja ne ovat maksullisia. Opintoihin on pääsykoe. Pääsykokeissa hakijan on mahdollisuus näyttää osaamistaan kolmessa tanssitekniikassa.
Pääsykoe: ma 29.5.2017
 
klo 17.30-18.10 baletti
klo 18.10-18.50 nykytanssi
klo 18.50-19.30 showtanssi
 
Ilmoittautuminen sähköisen linkin kautta 8.-27.5.2017
 
AV opiskelijaksi voidaan valita hakija, joka on vähintään yhdessä tanssilajissa edistyneet tasolla ja valitsee opintoja vähintään 300min/vko. Jos opintoja valitsee vähemmän kuin 300min/vko voi hakea ulkopuolisen opiskelijan paikkaa. Nämä paikat täytetään syksyllä. Etusijalla ovat kuitenkin opintoja suorittavat.
Lisätietoja:
Maija Hoisko
maija.hoisko@tampereenkonservatorio.fi