Tanssiva-opinnot

Haluatko kehittää taitojasi tanssissa? Oletko ajatellut tulevaisuutta tanssijana, koreografina tai tanssinopettajana? Haluatko jatkaa pitkäaikaista harrastusta tavoitteellisessa ja innostavassa seurassa?

Tampereen konservatorion tanssin valmennusvuoden opinnot eli Tanssiva-opinnot (ennen AV-opinnot) saattavat olla juuri se ponnahduslauta, jonka avulla pääset eteenpäin tanssin ammattiopintojen pariin. Voit myös jatkaa tanssin harrastamista konservatorion tiiviissä tanssiyhteisössä Tanssiva-opinnoissa, vaikka tavoitteenasi ei olisikaan tanssin ammattiopinnot.

Tanssiva-opinnoissa opiskelet valintasi mukaan balettia, nykytanssia ja showtanssia juuri sinulle valitussa ryhmässä kokeneiden ja ammattitaitoisten opettajien ohjauksessa. Osallistut opintojen aikana monipuoliseen tanssiryhmätoimintaan. Opintoihin kuuluu myös perehtyminen tanssin oheisharjoitteluun sekä mahdollisuus työstää ja esittää omia koreografioita.

Opinnot toteutuvat ilta- ja viikonloppuopetuksena ja ne ovat maksullisia. Opintoihin on pääsykoe.

Tanssiva-oppilaaksi voidaan valita hakija, joka on vähintään yhdessä tanssilajissa edistyneet-tasolla, valitsee opintoja vähintään 225min/vko sekä sitoutuu valitsemassaan laajuudessa tanssiryhmä- ja tanssivalmennustoimintaan.

Jos opintoja valitsee vähemmän kuin 225min/vko tai ei halua osallistua tanssivalmennus- ja tanssiryhmätoimintaan, voi hakea ulkopuolisen opiskelijan paikkaa. Nämä paikat täytetään syksyllä. Etusijalla ovat kuitenkin Tanssiva-opintoja suorittavat.

Lisätietoja:
maija.hoisko@tampereenkonservatorio.fi

Ilmoittautuminen pääsykokeeseen on päättynyt 21.5.2019.

Tanssiva-opintojen pääsykoe, kevät 2019

  • 23.5.2019 klo 17-18.30
  • Tampereen konservatorion tanssisalit, Pyhäranta 7D (2.krs)
Jokainen hakija osallistuu pääsykokeen kaikkiin osioihin riippumatta siitä, mitä lajivalintoja tulee tekemään opintoihin hyväksyttäessä.
  • klo 17 baletti
  • klo 17.30 nykytanssi
  • klo 18 showtanssi
Saavu paikalle ajoissa. Mukaan tanssin iloa ja rentoa mieltä!
Tiedustelut: maija.hoiskoö@åtampereenkonservatorio.fi