Musikaalikurssi nuorille 8.-10.6.2018

• pe 8.6.2018 klo 16-20
  • la 9.6.2018 klo 12-15
  • su 10.6.2018 klo 12-17

Tervetuloa tutustumaan musikaalien säkenöivään maailmaan! Kurssilla opetellaan ensemble-työskentelyä: laulua, tanssia, näyttämöilmaisua, kaikkia kolmea samaan aikaan! Opettelemme pienissä ryhmissä musikaalinumeron.  Saat kokemusta, kuinka ammattiteatterissa pistetään kasaan ensemblekohtaus.  Teemme myös harjoituksia, joiden kautta vahvistetaan tietotaitoa alasta.

Opettajat:

Lotta Kaarla on ammattitanssija ja musiikkiteatterin ammattilainen. Hänet on voinut nähdä mm. musikaaleissa Cabaret, Hair, High School Musical, Vampyyrien tanssi ja Viidakkokirja.  Lotta on kouluttautunut useilla kursseilla ympäri maailman!

Inna Tähkänen on tänä keväänä Tampereen ammattikorkeakoulusta valmistuva musiikkiteatteriartisti. Hänet on voinut nähdä mm. Tampereen Työväen Teatterin musikaaleissa Désirée, Kilpakosijat, Cabaret ja Spring Awakening.

Kurssi järjestetään Tampereen konservatorion tanssisaleilla Pyynikin Trikoolla, Pyhäranta 7 A

Hinta: 150€

Ilmoittautumiset viimeistään 1.6.2018