Konservatorion kuorot

Kuorot harjoittelevat viikoittain. Kuoroilla on omia esiintymisiä ja konsertteja ja ne ovat esiintyneet myös mm. perinteisessä Tampereen Musiikkiakatemian kuorojen yhteisessä joulukonsertissa. Aiempina vuosina kuorot ovat toteuttaneet esim. Leijonakuningas- ja avaruusaiheiset konsertit.
 
Kuorotoiminta on avointa kaikille eli kuoroon voi tulla, vaikkei opiskelisi konservatoriolla, eikä kuoroharrastus maksa mitään! Kuoronjohtaja Kaisa Tienvieri kuuntelee kaikkien laulajien äänialat kauden alussa. Konservatorion oppilaat voivat liittyä kuoroon, vaikka soittaisivat myös orkesterissa. 

Kuorovalmennus (7 – 8-vuotiaille) 
Kuorovalmennuksessa tutustutaan omaan ääneen ja kuorossa toimimiseen sekä harjoitellaan esiintymisen perustaitoja.
 
Lapsi- ja nuorisokuoro (9 – 19-vuotiaille)
Lapsi- ja nuorisokuorossa lauletaan moniäänistä ohjelmistoa laidasta laitaan, klassisesta rytmimusiikkiin ja elokuvasävelmistä lastenlauluihin.


Kuorot  syyslukukaudella 2020 (25.8.-8.12.)
– Lapsi- ja nuorisokuoro (9-vuotiaat ja vanhemmat) – tiistaisin klo 16.15-17.30 Kamarimusiikkisalissa. Käynti Kisakentänkadun puolelta, kuoronjohtaja hakee n. klo 16.10.
– Kuorovalmennus (7-8-vuotiaat) – tiistaisin klo 17.45-18.30 Luentosalissa, kuoronjohtaja hakee pääaulasta n. klo 17.40.
– Kuoronjohtaja Kaisa Tienvieri, 050 3590522