Korona-tiedotus

ETÄOPETUS: Sekä yksittäis- että ryhmätuntien opetus tapahtuu etäopetuksena soveltuvin osin ja tavoin. Opettajat ovat yhteydessä oppilaisiinsa / olkaa yhteydessä opettajaan.

Konservatoriolla on käytössä sisäinen Wilma-tiedotuskanava, jonka avulla opettajat ja hallinto voivat olla suoraan yhteydessä sekä yksittäisiin oppilaisiin että kokonaisiin opetusryhmiin. Jos Wilma ei vielä ole oppilaan ja kodin käytössä, nyt on aika kirjautua Wilman käyttäjäksi. Opintosihteeri Pirkko Virta on lähettänyt sähköpostitse kirjautumista varten Wilman avaintunnuksen kaikille niille, jotka eivät vielä ole Wilmaa käyttöön ottaneet. Linkki Wilmaan löytyy konservatorion etusivun ylälaidasta.

EDIT 17.3.2020: Valtioneuvoston suosituksen vuoksi Tampereen konservatorion kaikki lähiopetus, konsertti- ja esitystoiminta harjoituksineen perutaan 13.4.2020 asti. Peruutus koskee sekä varhaiskasvatusta, musiikki- ja tanssiopistoja että ammatillista koulutusta. 

Opetuksen ja konsertti- ja esitystoiminnan keskeytyksen jatkumisesta tai jälleen alkamisesta tiedotetaan Wilman kautta ja konservatorion nettisivuilla.


Jos oppilas on (olet) flunssainen, sairas tai toipilas, älä tuo häntä tunnille.

Korona-viruksen vuoksi toimintaohjeita konservatoriossa asioiville:
1. Jos oppilas on (olet) flunssainen, sairas tai toipilas, älä tuo häntä tunnille.
2. Mahdollisen taudin jälkeen pidä ainakin yksi terve vuorokausi ennen konservatoriolle saapumista.
3. Huolehdi käsihygieniasta. Opettajat ja vanhemmat yhteistyössä huolehtivat oppilaiden käsihygienian toteutumisesta ennen oppituntia, sen aikana sekä sen jälkeen ja tietenkin kotioloissa. Vessoissa käytetään saippuaa ja käsipaperia käsien pesuun ja kuivaamiseen.
4. Kättelyä, halailua ja muuta läheistä kontaktia tulee välttää.
Tampereen konservatorio seuraa viranomaistiedotteita ja muita tiedotusvälineitä aktiivisesti turvallisen toiminnan takaamiseksi. Lisätietoja aiheesta täältä:  THL ja TAYS.